All for Joomla All for Webmasters

Knjigovodstvena agencija Svezor Inđija

 

Knjigovodstvena agencija Svezor osnovana je 01.10.2008. godine sa jedinom i osnovnom delatnošću: vođenje poslovnih knjiga za privredna društva i preduzetnike. Iskustvo našeg kadra je veliko, radeći posao precizno, profesionalno i ažurno prilagođavajući naše usluge svakom klijentu ponaosob.

Knjigovodstvena agencija Svezor dugi niz godina pruža knjigovodstvene usluge za privredna društva i preduzetnike kao i za poljoprivredna gazdinstva.

Sedište knjigovodstvene agencije je u Inđiji, u tržnom centru Sloboda I sprat local br 8, Novosadska 2. Jedna smo od vodećih agencija za računovodstvo koja zna da prepozna potrebe i želje svojih klijenata. Naša glavna delatnost jesu računovodstvene usluge, ali takođe pružamo čitav spektar administrativnih usluga koje čine podršku poslovanju svakog uspešnog preduzeća.

Naš pristup klijentima obeležen je prvenstveno korektnošću, a usluga ažurnošću i profesionalnošću po čemu smo prepoznatljivi i kod naših klijenata i kod državnih organa sa kojima sarađujemo.

Knjigovodstvene usluge prilagođavamo specifičnosti svakog pojedinačnog preduzeća kojima nudimo svoje usluge. Našim klijentima obezbeđujemo uslugu primerenu njihovoj delatnosti, načinu i obimu poslovanja. Bogato iskustvo i stručna znanja iz raznih oblasti poslovanja, korisniku naših usluga pristupamo profesionalno i održavamo prisnu saradnju.

Kroz naše usluge i rezultate analize vrlo brzo možete prepoznati mogućnost i efekte racionalizacije i uštede .Obezbeđujemo vrhunsko poresko, poslovno i finansijsko savetovanje, nalazimo se na lako dostupnoj i dobro poznatoj lokaciji. Ukoliko niste naš klijent, a treba Vam stručan računovodstveni tim kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom ili zakažite sastanak lično u našoj Agenciji koja se nalazi u tržnom centru Sloboda I sprat local br 8, Novosadska 2 Inđija, te posle konsultacija i savetovanja koje je besplatno odlučite da li želite uspešnu saradnju sa našim timom.